Pub & Disko

Vi prøver å tilfredsstille alle våre gjesters behov i en krevende utelivsbransje i en liten by. Det er begrenset hva vi kan få til f.eks i ukedagene med lite gjester, så etter mange år med å ha åpent hver dag har vi i utgangspunktet stengt man - tors. Vi holder åpent på forespørsel, go når Liverpool spiller kamper. Vi tar igjen litt i helger og ved spesielle anledninger - konserter mm. Vi har alt vi trenger for å vise fotball/sport/annet både på storskjermen og på de tre andre tv-er som står sentralt plassert i lokalet vårt. Fredager samt lørdag og søndag på dagtid -  er regnet for pubdager å være - mens det er full rulle og diskotek hver lørdags kveld. Vi holder 18 års aldersgrense med mindre annet annonseres her på siden, facbooksiden vår eller i lokalavisen. Innimellom slår vi til med små konserter, store konserter og annet utenom det vanlige - så det er bare å følge med.

Den første fredagen i hver måned er det vårt alles kjære voksentreff. En happening som har eksistert i "okka by" i lange tider, og fortsatt like pop med danseglade, smilende og feststemte ansatte og gjester - Voksentreffet har 23 års aldersgrense.

Vi ønsker hele tiden å bedre oss både på service og tilbud som vi kan gi dere som kunder - og vi tar derfor i mot tips, råd og ideer. Send da en melding her inne - på e-post eller i meldingsboksen på facebook og vi skal se på det.

 

Corner

Del